Twarożek z kolendrą

23:07


Składniki:

∙ twaróg śmietankowy (u mnie ze Strzałkowa)
∙ śmietana 18%
∙ świeża kolendra
∙ sól morska
∙ świeżo mielony pieprz
∙ świeży ogórek, rzodkiewka (opcjonalnie)

Sposób przygotowania:

Twaróg rozgniatamy ze śmietaną, dodajemy posiekaną kolendrę, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Można go jeść solo lub np ze świeżym ogórkiem i rzodkiewką.

Smacznego :)



podobne posty

2 komentarze

  1. O, bardzo lubię kolendrę, ale raczej w curry.
    O twarożku bym nie pomyślała...
    :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja lubię we wszystkim, więc dodałam ją również do twarożku :) Pozdrawiam :)

      Usuń