Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii.
Gotować staram się zdrowo, smacznie i kolorowo z użyciem jak najmniejszej ilości przetworzonych składników. Uwielbiam kuchnię roślinną - warzywa, owoce, zioła, kasze, orzechy i nasiona oraz nabiał i makarony, w moim repertuarze rzadko występuje mięso, częściej ryby i owoce morza.
Kocham fotografię kulinarną, dostrzegam piękno w świeżym listku bazylii czy dojrzałym pachnącym pomidorze i staram się je uchwycić.
Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)
2 komentarze
Niby zwykły, pieczony ziemniak, ale podany w bardzo ciekawej i atrakcyjnej formie- i już ma się ogromną chęć na takiego jednego, albo dwa, a nawet i trzy! :) Zrobię, koniecznie!!! :)
OdpowiedzUsuńgorąco zachęcam :) pracy jest niewiele, a efekt jak widać :))
Usuń