Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii.
Gotować staram się zdrowo, smacznie i kolorowo z użyciem jak najmniejszej ilości przetworzonych składników. Uwielbiam kuchnię roślinną - warzywa, owoce, zioła, kasze, orzechy i nasiona oraz nabiał i makarony, w moim repertuarze rzadko występuje mięso, częściej ryby i owoce morza.
Kocham fotografię kulinarną, dostrzegam piękno w świeżym listku bazylii czy dojrzałym pachnącym pomidorze i staram się je uchwycić.
Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)
2 komentarze
fajne połączenie:) dzisiaj akurat też mam pastę z makreli:)
OdpowiedzUsuńno właśnie zawsze robiłam samą makrelę z twarogiem, a dziś stwierdziłam, że koperek pasuje do ryb, więc i do makreli będzie pasował ;)
Usuń