Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii.
Gotować staram się zdrowo, smacznie i kolorowo z użyciem jak najmniejszej ilości przetworzonych składników. Uwielbiam kuchnię roślinną - warzywa, owoce, zioła, kasze, orzechy i nasiona oraz nabiał i makarony, w moim repertuarze rzadko występuje mięso, częściej ryby i owoce morza.
Kocham fotografię kulinarną, dostrzegam piękno w świeżym listku bazylii czy dojrzałym pachnącym pomidorze i staram się je uchwycić.
Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)
5 komentarze
mniaaaam
OdpowiedzUsuńnoooooo :)
Usuńdanie idealne dla mojego mężulka :)
OdpowiedzUsuńdzieki za wpis u mnie:)
pozdrawiam i zapraszam ponownie:)
Paula:)
Ojej... Szafran chyba nie jest przyprawą, którą się posypuje jedzenie... W takiej ilości.
OdpowiedzUsuńPewnie masz rację, ale z tego co pamiętam nie miało to wpływu na smak potrawy, ale za to miało na estetykę ;) +5 do atrakcyjności ;)
OdpowiedzUsuń