Pasta z fety i awokado

03:25


Składniki:

- miękkie awokado

- pół kostki sera feta (około 150 g)
- łyżka soku z cytryny
- ząbek czosnku
- kolendra
- dobre pieczywko

Sposób przygotowania:


Obrane ze skórki awokado miażdżymy widelcem, to samo robimy z fetą (chyba, że ktoś lubi mieć gładką masę to zapraszam do skorzystania z blendera ;)), dodajemy sok z cytryny, ząbek czosnku, garsteczkę świeżej kolendry, mieszamy, nakładamy na kromeczkę i konsumujemy ;)


Inspired by Moje Małe Czarowanie
(http://doowa.blogspot.com/2013/10/pasta-z-awokado-i-fety.html)

Smacznego :))

podobne posty

1 komentarze

  1. Nie mam kolendry. Czy mogę użyć świeżą pietruszkę?

    Maya

    OdpowiedzUsuń