Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii.
Gotować staram się zdrowo, smacznie i kolorowo z użyciem jak najmniejszej ilości przetworzonych składników. Uwielbiam kuchnię roślinną - warzywa, owoce, zioła, kasze, orzechy i nasiona oraz nabiał i makarony, w moim repertuarze rzadko występuje mięso, częściej ryby i owoce morza.
Kocham fotografię kulinarną, dostrzegam piękno w świeżym listku bazylii czy dojrzałym pachnącym pomidorze i staram się je uchwycić.
Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)
3 komentarze
Ooo, a ja bardzo lubię jeszcze ricottę z figami i miodem! :)
OdpowiedzUsuńno właśnie nie miałam miodu, ale na pewno byłoby pysznie ;)
UsuńJa ostatnio zrobiłam mamie takie na kolację :) Tylko zamiast ricotyy - ser kozi :) Była zachwycona!
OdpowiedzUsuń